1 INSITA. Værkerne pakkes

I morgen efter arbejde går turen til København. I aften sover jeg hos Lene i hendes nye hjem i Birkerød. Fredag mellem 9 og 10 henter jeg “Amalienborg” på Det Gule Palæ og køre det sammen med de andre værker til ADAM der har ansvaret for at få dem fragtet til Bratislava. 

For 10  minutter siden stod jeg og pakkede de 4 andre værker ind i “bobleplast”. De skal være godt beskyttet på den lange tur til Slovakiet. Det er altså lidt stort at sende sine værker ud i verden. Alle siger det største, der overgår dem er at få børn. Det er stort, men det er atså også stort det med at komme med på INSITA. At jury mener, at det jeg har skabt er af exceptionel standard, der står i hvert til fald i udstillingens protokol, at “INSITA fokuserer pa værker af selvlærte kunstnere, der vurderes at have opnået  exceptionel standard i deres kreative produktion. Juryen vil udelukke alle værker, der udviser trak af imitation eller kunstlethed, såvel som varker, der afspejler bevidste akademiske eller kommercielle kriterier”.

Alle børn er af exceptionel standard, noget kunst er, og meget lidt er af det folk selv mener er kunst. Nu har jeg da en international Jury’s ord for at min kunst ikke er så ringe.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.