5. 4xB. I gang med maleriet.

Fredag 18. Juni
Så kom Lone og jeg i gang med maleriet. I dag må jeg huske at tage et billede, at hvor og hvad vi maler. Serbien slog Tyskland 1-0. Om eftermiddagen gik vi tur ud til et mindesmærke sammen med Vojkan – vores ven fra Bienallen – og Igor – en kunstner fra Beograd -ud i bakkerne som de kalder det her, eller fårenes paradis med masse af græsarealer. I Danmark vil vi kalde det bløde bjerge. Man kunne iøvrig se en gård med mælkeproduktion, køerne var på vej hjem til malkning, og gik i en fin række hjem til gården. 100 køer i et fint produktionsanlæg.

Vi kom til en lille landsby, hvor vi drak snaps – blommebrændevin. Og gik hjem igen igennem en blomstrende græsareal, hvor en hærfugl hoppede af sted foran os.

Vil du se alle billederne fra hele turen kan du se galleriet på siden Rejse 2010.

3 kommentarer til “5. 4xB. I gang med maleriet.”

  1. Helt enig med Lene om billede 15 (som nu er nr 28), og det inden jeg så hendes kommentar! Og ellers ser det ud som det er en spændende oplevelse at være på Kunstnerkoloni i Serbien.

  2. 2xLene har ret. Det er et fint billede og jeg kan lide farverne. Men det er desværre nok lidt for meget en kopi af elementer fra tidligere værker, end end et rigtigt godt værk – men det kan de så alle heller ikke være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.