8. INSITA. Tanker ved tandbørstning

Mens jeg stod og børstede tænder – gør man egentlig det når man har en elektrisk tandbørste – det er i hvert fald en anden proces end når man børster tænder “i hånden”.

.. så tænkte jeg over hvad det er for en fornemmelse jeg har, nu jeg i dag er på vej til INSITA. Jeg har sagt at komme med på INSITA er som for en sportsudøver – af nok så lille en sportsgren – at deltage i olympiaden. En sportsudøver har kæmpet og trænet i årevis, for at nå målet. En naivistisk kunst, der kommer med på INSITA, har udforsket maleriet og lært sig det selv. Det ligger der såmænd også meget kamp og træning i.

Måske er anerkendelsen indenfor de to vidt forskellige “verdner” af  samme niveau – det vil jeg uden at miste ydmygheden mene er meget tæt på sandheden, netop fordi det er så to forskellige verdner. Men for en naivistisk kunstner – eller i hvert fald mig – er deltagelsen i INSITA noget der kommer dumpende, i modsætning til en sportsudøver, hvor alt vel er planlagt og timet i den mindste detalje. Så fornemmelsen ved tandbørstningen er formentlig lig den der ramte Aladdin, da han fik en appelsin i turbanen .

2 kommentarer til “8. INSITA. Tanker ved tandbørstning”

 1. Kære Dorte.
  Vi følger dig dag for dag, og vi håber du ved, at tandbørsten kun kan børste een uge efter en opladning. Nå pyt med at du kommer hjem med protese, bare du har neglelak på tæerne.
  Fortsat held og lykke med udstillingen.
  Peter

 2. Kaere Peter

  Nu er jeg vaek lige praecis en uge, saa der er ingen farer for at jeg kommer hjem med protese.

  I oevrigt er et besoeg i Bratislava en anbefaling vaerd. Byen, den gamle del af den, er meget smuk. Og mad og drikke paa cafeer og rseauranter koster det samme eller mindre i sloavakiske kronor som i dansk kroner. Og saa er den kun ca. 25% saa meget vaerd. Vejeret er perfekt pt. i morgen bliver det doig vist 35 C.

  Hils Kirsten!

  KH

  Dorte

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.