9. INSITA. Århus – Bratislava

.. så er det ved at være tid til afgang. Om lidt kommer taxaen og kører mig til banegården, afgang 14.26. Kl. 10 i morgen formiddag sidder jeg på cafe i Wien sammen med datter Lene, søn Asmus, niece Anne, søster Lene og svogerNiels. Kl 12.30 går flodbåden til Bratislava, med forvntet ankomst 13.45. Lens, Asmus og Anne er planmæssigt kommet afsted fra København. DSB siger ingen forsinkelser. Vi mødes i Fredericia.

Det bliver en hyggelig togtur ned i gennem Europa på årets længste dag. Og Asmus har fødselsdag (27 år), så jeg har friskbagte linser med og fødselsdagslys. Der er bestilt sovekuper så det bliver ren luksus. Muffin er ved mormor. Og den har opført sig eksemplarisk i nat. Godt.

Der er pc’er der hvor vi skal bo, så måske jeg logger på bloggen og skriver noget. Måske jeg holder helt fri. Sikkert det sidste. Der skal sanse og nydes. Ingen forpligtelser.

Og jeg fik så skrevet lidt alligvel. Billederne her “dokumenterer” lidt af rejsen. De er lagt på da jeg kom hjem.

Anne og Asmus er klar til afgang fra KøbenhavnPå hamburg hovedbabegård. Nu kommer toget til Wien snartDer skæres rugbrødimg_0756.JPGMorgenmadPå cafe i wien. Sachertorte til næsten morgenmad!Twinlines der skal sejle os frs Wien til BratislavaBratislavas slot

2 kommentarer til “9. INSITA. Århus – Bratislava”

 1. Rigtig god tur til jer alle. Her kommer Mor og Jesper til Skt. Hans weekendbesøg.
  Hyg jer.
  kh Inger

 2. Kaere Inger
  Vi er kommet godt her ned. Alt gik godt. Vi bor i en fin lejlighed.
  Om lidts skal vi ud og spise.
  Mange hilsener fra os alle til jer alle
  KH
  Dorte

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.