Efterlysning: Bamse søger sin mor eller far

Søndag d. 11. april ca. kl. 13.04 kom jeg kørende i østlig retning af Damgårds Alle i Beder. Idet jeg i lyskrydset drejer ned af Beder landevej i sydlig retning fanges min blik af en brun bylt liggende på asfalten lige i kantstenen ud for nr. 42. Jeg standser bilen lidt længere fremme, går tilbage og samler bylten op.

Det er en bamse. Den virker lidt forknyt og ensom.

Nu søger jeg dens mor eller far. Bamsen kan ses her, den har det efter omstændighederne godt og er blevet vel modtaget af såvel min bamse som af Muffin.


Oplysningerne om bamsens mor eller far kan sendes til mig via kontaktformularen. Jeg kan også kontaktes på tlf. 61699064.

Se også omtalen hos Lokalavisen.

2 kommentarer til “Efterlysning: Bamse søger sin mor eller far”

  1. I dag udkom Lokalavisen. Og nu har bamsen fundet sin familie. Bamsen bor hos Marianne Glad i Beder. Hendes søn fik den, da han blev født for 24 år siden. Sønnen med barnebarnet Clara på 14 måneder var på besøg fra Vejle i påsken. Clara fik lov at låne fars bamse på turen i klapvognen, og så blev bamsen tabt… og ledt efter, men væk var den – måske jeg ikke skulle have samlet den op, men måske den så var blevet helt væk…. På søndag kører jeg den hjem til Beder. Det har været dejligt at have besøg af den.

  2. Godt det var dig som fandt Bamsen og tak fordi du har passet så godt på den. Vi glæder os til at få Bamsen hjem igen
    Farmor

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.