Biennale: Dagbog 9. oktober

Fredag spiste vi morgenmad og gik ind til og derefter tur i byen. Du kan få et lille indblik i hvilken stemning, der er i byen  i galleriet.

Sidst på eftermiddag gik vi tilbage. Klædte om til ferniseringen og gik så ind til Museet. Nina Krstic bød velkommen til kunstnerne, den danske, ungarske og bulgarske ambassadør og fortalte om biennalens formål.

[media id=9 width=320 height=250]

Derefter var der prisoverrækkelse.

[media id=10 width=320 height=250]

De to film kan du se i en højere oplsøning i blogposten: Biennale: Video fra ferniseringen. Du kan se de to priser jeg fik i blogposten: Biennale: Priser

Derefter viste Lone og jeg vores billeder til den danske Ambassadør Mette Kjuel Nielsen og Commercial advisor René Nygaard Jensen.

Foto af ophængningen er taget dagen efter. Jeg har et fint katalog hvor man kan se 52 af de ialt 108 udstillede værker. Kunstværkerne på udstillingen har mangfolige udtryk – og har en høj kvalitet. Der er ikke mange manere eller kopiering af sig selv eller andre. Det er en helt anden slags udstilling end Festival de Naif – ingen tvivl om at orginalerne er hyppigere i Jagondina end i Verneuil. Du kan se Lone og mines værker i detaljer i blogposten Lone og mine værker på Biennalen på naivisten.dk.

Efter åbningen af udstillingen var der middag med den “vigtige folk” – citat Nina Krstic – i restauranten på det hotel vi boede på. Der fik vi netværket med andre kunstnere og fik invitationer til at besøg dem i Beograd.

Én kommentar til “Biennale: Dagbog 9. oktober”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.