dkblind.dk

En af de flittigste besøgende for tiden på naivisten.dk kan jeg se på webstatistikken kommer via dkblind.dk, der er Dansk blindesamfunds websted. Det er lidt pudsigt når jeg der præsenterer mine naivistiske billeder. Er der nogle der har forsøgt sig med “visuelle” hjemmesider specielt til svagtseende, formidling af billeder med lyde og …? Der er i dag værktøjer, der kan oversættet tekst til tale, og sikkert også den anden vej. Er der nogle der her udnyttet det til en blog med lyd? Kan man få et blindskrifttastatur? Ja, jeg fandt på nettet et BrailleLite-tastatur, man benytter det evt. uden skærm. Tænk ikke at kunne se alle farverne.

4 kommentarer til “dkblind.dk”

 1. Orv så fandt jeg følgende link
  http://www.adgangforalle.dk/download.htm. Adgangforalle.dk fjernbetjeningen er et gratis program, der gør det muligt at få en markér- og kopierbar tekst læst højt.
  Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

  Men det løser stadig ikke problemt med at omsætte farver til lyd. Er der nogle der har “oversat” farverne til blinde. Er gul varmen fra solen eller duften af en appelsin?

 2. Hej vi har ikke fået jeres nye kalænder med masser af pæne bidleder af hunde som vi fik sidste år
  ? hva gør vi for at få en og hvordan vi ved det ikke ???
  Hilsen Ronald
  Vores Adrasse er Thormodsvej 45
  7760 Hurup Thy

 3. Hej Ronald
  Du kan købe kalenderen  via linket nedenfor

  Kalender 2012 med hundehvalpe

  KKalender 2012: Forside: Golden retrieveren Dina. Foto: Kytte Lienøb den nye kalender med billeder af årets charmerende hundehvalpe og støt Dansk Blindesamfunds arbejde.

  Hvalpene bliver en dag førerhunde for mennesker med synshandicap.

  Prisen for kalenderen er den samme som de seneste tre år: 125 kroner.
  Køb kalender med billeder af hundehvalpe

  Du kan også kontakte dansk blindesamfund via: Dansk Blindesamfund | Thoravej 35 | 2400 København NV | tlf. 38 14 88 44 | fax 38 14 88 00 | info@dkblind.dk

 4. Vi ønsker ikke personlig post fremover. TAK
  Venlig hilsen
  Tove og Anker Juel Pedersen
  Nejsiggyden 10
  9300 Sæby.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.