Min første e-bog

Din “Min første e-bog” er også min første e-bog. Jeg har udgivet Giraffen Gigi som e-bog på saxo.com. Og Gigi har fået sin egen Facebookside på adressen https://www.facebook.com/giraffengigi

Hvis jeg skulle sende en pressemeddelelse ud om Giraffen Gigi, så vil den lyde sådan nogenlunde sådan her:

Om serien “Min første e-bog”

Giraffen Gigi er den første bog i serien “Min første e-bog”. Serien sætter barnets fantasi i centrum. Barnet får mulighed for at lade fantasien blomstre via fordybelse og egne nysgerrighed, i modsætning til mange apps, som lover barnet  spændende oplevelser, hvis barnet gør det, appsen er programmeret til.

Det er værdifuldt for børn at få læst højt fra de er helt små. Med “Min første e-bog” kan du fastholde den tradition selv om bogen ikke længere er trykt på papir. Dit barn vil opleve at Ipad og tablets  kan være en bog, hvor tekst og billede er i centrum. Barnet vil opnå en fortrolighed med e-bog-læser, og dermed til et vigtigt værktøj for såvel oplevelser med skønlitteratur som tilegnelse af faglig viden. 

Om Giraffen Gigi. “Din første e-bog” nr. 1.

Girafungen Gigi fra Afrika mister sin mor og bliver sendt væk med fly. Gigi får en faldskærmstur inden hun finder lykken i Danmark.

Bogen er illustreret med foto af malerier udført af forfatteren. Du kan læse meget mere om baggrunden for historien om Gigi på naivisten.dk. Og du kan besøge Gigis Facebookside. Gigi vil blive glad hvis børn slår tegninger af giraffer op på siden. Foto af giraffer – levende eller som tøjdyr – er også velkommen. Det kan helt sikkert hjælpe Gigi med at bearbejdet savnet af sin mor, andre giraffer og Afrika.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.