Britney contra Energiakademiet

… så du det da nyhederne havde et indslag om Britney Spears og hendes påståede affære med et dansk pige. Tv-holdet var rykket i byen og den indkaldte ekspert sad foran diskotekt, hvor udåden var sket. Eksperten i amerikanske forhold udtalte med stor overbevisning, at årsagen til virakken er at Britney Spears mand, vil stille hende i et dårligt lys i forbindelse med en retssag om forældremyndighed.

Nyheden var ikke ny, den havde floreret på Internettet i flere dage,. At bruge seernes tid og DR’s ressourcer på et sådan indslag er under lavmålet. Eksperten er forhåbentlig blevet betalt godt, men burde under alle omstændigheder havde sagt fra for at udtale sig som “ekspert” i den sag.

Se klippet her Britney dansede vovet med kvinde i København

I går d. 22. august var min afdeling fra Landscentret på cykeltur på Samsø. Vi besøgte bl.a. Energiakademiet, der blandt andet arbejder med med at gøre Samsø selvforsynet med energi. De indviede deres ny hus for et års tid siden. Bl.a italienske, japaske og engelske tv-stationer havde været på besøg. Men at få dansk tv til at kigge forbi var umuligt, .. og det passer så ikke alligevel, de kom den dag BBC var på besøg. Ikke for at lave et indslag om Energiakademiet, men for at lave et indslag om BBC i Danmark!

Besøg energiakademiet.dk

En definition hos DR på nyheder, der er vedkommende, nye og inspirerende er både velkommen og tiltrængt!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.