Et svar på en henvendelse

Jeg kunne have valgt ikke at reagere. Jeg kunne have skrevet noget ligegyldigt. Men jeg skrev: 

Tak for din mail hvor du spørger mig om jeg ikke vil sige du maler naivistisk og om jeg vil linke til din hjemmeside.

Jeg har set de ca. 30 billeder, du har på din hjemmeside – 30 billeder du har malet siden juni/juli i år. På den baggrund vil jeg ikke betegne det du maler som naivistisk, og jeg har intet grundlag for at vurdere om du har talent til det eller ej.

Jeg vil mene, at der foruden talent, skal meget mere end 4-5 måneders brug af oliefarver, lærred og pensler til før det overhovedet er interessant at skulle sætte prædikat på den måde, man maler på. Vil du vise andre dine billeder, er det heller ikke et spørgsmål om at male 5-10 billeder om måneden, men at arbejde og ændre og skrotte og udvikle og udforske så det enkelt værker bliver om ikke sublimt, så har noget andet at byde på end det foregående du malede.

Så du kan ikke få et link på min hjemmeside til din. Det er først muligt at få en link til ens hjemmeside fra min hjemmeside, når man har udstillet sammen med flere af den andre naivister, jeg allerede linker til.

Du bliver måske ked af mit svar. Men har du talent, viljen, energien, samt selvværdet og ydmygheden på samme tid så kan mit svar måske bidrage lidt til, at du er kommet meget længere om et år eller to.

Om ikke andet så var det et svar.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.