Foto til Forårsudstillingen

Ansøgningen til Forårsudstillingen sker digitalt. Du kan uploade fem bidrag og for hver bidrag uploadet fire foto af det du nu gerne vil have vurderet af juryen. Jeg havde tre bidrag af naivistiske værker. Den 8. januar gik jeg min morgentur med Muffin og fandt mit fjerde (og sidste bidrag). Det var en hurtig indskydelse.

Mit fjerde bidrag blev fire billeder i serien – Se hverdagen. Januar morgen, Skejbytoften. Sådan stod der i det felt i ansøgningen, hvor der er plads til at beskrive bidraget:

Vasketøj fra to vask: hvidt og sort – hængt sirligt op. Tre andre motiver på mindre end 100 m, der alle kredser om: regler og kaos, affald, trøstesløshed og forfald samt farver, nuancer og strukturer – og skønhed.
Fire billeder taget på tre minutter med et simpelt digital fotografiapparat.
De fire foto i serien vil kunne downloads gratis fra – og ses  på – nettet.

Og fotoserien kom, som det kan ses af det sidste billede i galleriet og de to blå og den ene røde prik igennem juryens vurdering i to runder af tre. Så juryen har ment, der var visse kvaliteter. Men jeg er nu alligvel glad for, at deres valg faldt ud til fordel for to af de tre naivistiske værker.

Du kan se de fire foto her i høj opløsningen – og du må dowloade dem til privat brug, hvis du har lyst til det:

Se hverdagen - januar morgen, Skejbytoften - 1 Se hverdagen - januar morgen, Skejbytoften - 2 Se hverdagen - januar morgen, Skejbytoften - 3 Se hverdagen - januar morgen, Skejbytoften - 4

Én kommentar til “Foto til Forårsudstillingen”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.