God nyhed. Ny fin titel.

I dag var der igen en god nyhed i posten. “Optagelsesudvalget har nu behandlet din ansøgning, og vi er glade for at kunne fortælle, at du er blevet optaget i Billedkunstnernes Forbund… “. Så nu kan jeg kalde mig billedkunstner. Det er ikke nemt, hvis man ikke er uddannet på et af de tre akademier, at blive optaget i BKF. Der skal samles point. Point for forskellige aktiviteter, som man ofte kun bliver tilbudt, hvis man er – ja, du læser rigtigt – medlem af BKF, eller deltager i et eller andet spetakulært kunstnernetværk i København, der laver kunst, der følger trends og tendenser på den globale kunstscene. Så det er mere end halvt umuligt for en autodidakt, halvgammel dame i jylland, der maler naivistisk. Du må gerne se mit ansøgningsskema til BKF.

Det er nogle fine titler jeg samler på for tiden. Fra 1. maj var min titel Key Account Manager for deltidsområdet ved Dansk Landbrugsrådgivning, Landscentret. God jeg ikke nåede at få trykt visitkort. Nu har jeg fået titlen af Markedschef. Det passer mig fint, det sidste er dansk – næsten – det andet er udenlandsk, og min udtale af fremmedord og udenlandske sætninger er ikke perfekt – langfra.

Dorte Marcussen. Naivistisk Billedkunstner og Markedschef, deltidsområdet, Dansk Landbrugsrådgivning, Landscentret, Udvikling, tror jeg, der kommer til at stå på mit visitkort. Jeg må vist heller få to visitkort ellers er der ikke plads til titlen. Det syntes min arbejdsplads sikkert også er en god ide.

Én kommentar til “God nyhed. Ny fin titel.”

  1. Hej Dorte
    Det kører da bare for dig. Billedkunster, markedschef og snart mormor. Tillykke.

    K.h. Lene

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.