Kunstnerisk skaben eller stræben

Så har jeg taget mig sammen til at få et CVR-nummer. Når man bestiller et sådan skal man angive en brancekode for virksomheden. Den søgte jeg frem med ordet kunstner og det gav “træet”

R Kultur, forlystelser og sport
90 Kreative aktiviteter, kunst og forlystelser
900 Kreative aktiviteter, kunst og forlystelser
9003 Kunstnerisk skaben
900300 Kunstnerisk skaben

Kunstneriske skaben? Måske det heller skulle være kunstnerisk stræben. Der er vel ingen garanti for at jeg skaber kunst, fordi jeg nu er tilmeldt den “branche” hos myndighederne? Og hvis man  først er holdt op med at stæbe efter at lave kunst, skaber man så kunst? Og så er det alligvel også sådan at selv om man stræber nok så meget efter at lave kunst, så er det det sjældent.

Én kommentar til “Kunstnerisk skaben eller stræben”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.