Landskab med bryllup og begravelse igen igen.

Så kommer landskabet med bryllup og begravelse til ære og værdighed igen på Fyn. Først var det de fire sogns kirkeblad, der benyttet billedet på forsiden. Nu bryder det Middelfart Provstis Kirkehøjskole website.

Hovedoverskriften for højskolens Kristendomskurser for voksne i efterår 2011 – forår 2012 er “Det folkekirkelige landskab”. Klik på billedet og du kan se det i høj opløsningen og måske fange at i de fem kirke er der bryllup – flaget er i hvert fald hejst helt. Ved den sidste kirke er flaget på  halv.

Det værk har vist fanget mange.

  • En ringede og spurgte om han måtte bruge det til invitationer til sit bryllup – selvfølgelig. Dejligt at blive spurgt.
  • En lærer i Odder har bedt sin 1. klasse om at skrive en stil om værket. Det ved jeg for sommerhusnabosønnen Mads har fået den opgave. I følge hans forældre til Mads store frustration. Mads går i øvrigt i klasse med Kirstens – min veninde – barnebarn Johan! Jeg har glemt at spørge om det også var en traumatisk oplevelse for ham. Sådan fik jeg det af omveje at vide, godt at få at vide at værket bliver brugt – det havde været endnu bedre hvis læreren lige have givet mig et praj
  • Og så var der dem der brugt det i en annonce på facebook -og det var ikke i orden….

Og så er der sikkert mere jeg ikke ved noget om…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.