Magisk arkitektur


Magisk arkitektur skal være den samlende “art-betegnelse” for billederne med bymotiver og af bygninger fremover. Nu har tre billeder med bygninger – Hjortdals Kirke, Marmorkirken og San Cataldo – og et billede med bymotiver – Volden  – hængt på væggene hos museer og kunsthuser som en del af udstillingen med titlen “Magische Architektur”.

I dag er de kommet tilbage – det var dejligt at få dem hjem – og de får lov at beholde deres fine betegnelse “Magisk arkitektur”, så det smitter af på alle mine andre billeder med samme to motiver. Værket Amalienborg der var med på en del af rejsen, kom hjem til Amalienborg i oktober. Værkerne har været væk hjemmefra længe – de blev sendt afsted d. 10. maj 2007. Hvis du vil vide mere om deres rejser kan du kigge i blogposterne tagget med “INSITA 2007”.

De kom hjem fra det sidste stop på deres lange rejse: Kunsthaus Kannen i Mûnster i Tyskland. Deres hjemkomst fortjener det nyt show , som indleder denne blogpost. Men klik helst på se som galleri, og så på et af billederne så kan du se billederne i bedre kvalitet og læse titel m.m. på dem. Det er utroligt hvilke værktøjer, der kan hentes gratis ned fra nettet. Plugins hedder de.

2 kommentarer til “Magisk arkitektur”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.