Naivistens Nyhedsbrev nr. 4. 2009.

Kære Nyhedsbrevmodtager

Alle er velkommen til fernisering fredag d. 15. maj kl. 15.00 på udstillingen Livsbilleder – Kvindesyn på kvindemuseet her i Århus. Du finder invitationen og kan læse lidt om udstillingen i blogposten: Fernisering på Livsbilleder – Kvindesyn – igen.

Minimaludstilling 2009 i Galleri Bagatel, Herstedøster, hvor jeg har 4 små billeder med, kan ses lørdage og søndage til og med. 24. maj. I dag d. 10. maj er sidste chance for at se Festival de Naif i Vernuil sur Avre. Nu pakkes udstillingen ned og sendes videre til Katowice i Polen. Der er fernisering på d. 2e Festival de Katowice d. 29. maj.

Du kan se, hvor jeg maler en stor del af sommeren, i programmet Ønskehaven, der sendes tirsdag d. 19. maj kl. 20.00 på DR1. Udsendelse er optaget på familiens sommerhusgrund i Saxild. Læs mere i Blogposten: Ønskehaven (5:7).

I anledningen af at Økohuset, jeg bor i har 10 års jubilæum, er jeg blevet interviewet til “Mellem Naboer”, der er beboerblad for boligforeningen Ringgården. Artiklen har titlen “Tilfreds jubilar i Økohuset: Her er så meget lys og rum“. Det er her jeg maler, når det ikke er sommerhusvejr.

At familien og sommerhuset bliver udsat for Ønskehaven i DR1, fik mig til at huske på da jeg var i DR1 for 15 år siden. Du kan i blogposten: Galleri 12 se et klip med mig fra den udsendelse. På grund af DR1’s rettigheder er blogposten beskyttet så klippet ikke er frit tilgængeligt. Kodeordet kan du få oplyst ved at kontakte mig.

Venlig hilsen

Dorte

Tilmelding til nyhedsbrev
Afmelding af nyhedsbrev

Én kommentar til “Naivistens Nyhedsbrev nr. 4. 2009.”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.