Naivistens Nyhedsbrev nr. 1. 2010.

Kære Nyhedsbrevmodtager

Alle er velkommen til fernisering fredag den 8. februar kl. 15.00 – 18.30 på udstillingen “En hyldest til det gode humør IV”. Læs mere i blogposten Fernisering i Fredericia på naivisten.dk.

I 2010 forsætter “Alfabetiske butikker i X dimensioner” sin internationale karriere. Værket er sammen med “Sortebrødre Torv – Odense” med på udstillingen INSITA 2010, der har fernisering d. 3 juli på Nationalgalleriet i Bratislava. Det kan du læse mere om i INSITA 2010.

Det bliver version 13 eller 14 af “29 butikker fra A til Å”, der bliver udstillet i Bratislava, Fem butikker fra version 12 er blevet på Museet for Naivistisk og Marginal kunst i Serbien. Hvilke kan du se i Butikker solgt fra version 12.

En del af juleferien er gået med at opdatere mine websted med såvel nyt indhold som nyest udgave af WordPress og Plugin. Det sidste kan du læse om i WordPress – platformen II. Besøger du siderne, oplever du forhåbentlig at det nye tre-spaltede lay-out gør det lidt lettere at finde rundt. Ikke mindst i de 170 sider, 163 poster og 138 variable på abXd.dortemarcussen.dk. De nye muligheder gør også at du nu modtager nyhedsbrevet med dit navn i første linie – i hvert fald for de navne jeg kender – ellers “hedder” du stadigt Nyhedsbrevmodtager.

En anden del af juleferien er brugt på at male. Du kan følge med på: Kongens Nytorv og DR’s koncertsal.

En tredje del af juleferien er gået med at jule. For de julegladepersoner kan man se lidt af det i: EngelStjernenTrænisserne og Goddag til julen og til nisserne.

Om julens største gave kan du læse i En ny lille ny my.

Og med sådan en begivenhed i vente kan så kan 2010 ikke blive andet end et godt og lykkebringende nytår. Lad det nye år blive glad og lykkebringende for jer alle.

Venlig hilsen

Dorte

Tilmelding til nyhedsbrev
Afmelding af nyhedsbrev

Én kommentar til “Naivistens Nyhedsbrev nr. 1. 2010.”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.