Naivistens Nyhedsbrev nr 2. 2012

Kære Nyhedsbrevmodtager

Du har forhåbentlig allerede fået invitationen til ferniseringen på forårsudstillingen 2012 på Charlottenborg i morgen torsdag d. 23. kl 19. Ellers kan du se den her: Fernisering på forårsudstillingen 2012. Måske kan det skærpe din interesse, når du ser beskrivelse af det en gruppe nøgne mænd optræder med kl 20: Events – forårsudstillingen 2012.

Du kan se hvilke to værker jeg har med på udstillingen og læse om udvælgelsen på naivisten.dk i indlæggene: Forårudstillingen 2012 og Naivistiske værker = Contemporary art – men først efter kl 14 i morgen. Værkerne på Forårsudstillingen kan du se frem til d. 6. maj.

Det nok lidt mere provinsielt at købe et naivistisk værk på auktion end at være til fernisering på Charlottenborg. Stor kunst – hverken i den ene eller anden betydning – er det nødvendigvis, men prisen er til “forhandling” med andre bydere. Lauritz.com holder fra d. 22 februar til d. 7. marts temaauktion med naivistiske kunst, så måske du er heldig og kan få et værk af din yndlingskunstner til “lille” pris. Læs mere i indlægget Køb naivistiske værker på Lauritz.com eller gå direkte til temaauktionen på Lauritz.com.

De værker jeg har til salg på tema-auktionen er de tre butikker med bogstaverne A, B og C i version 16 af “29 butikker fra A til Å”.  Jeg har derfor i samme periode som auktion løber på lauritz.com sat de 26 butikker fra D til Å til salg via abxd.dortemarcussen.dk. Læs mere her: Aktuelt nr. 30. Køb en butik og få en aktie i abXd.

Næste udstillingen bliver hos Galerie Knud Grothe i Charlottenlund. Der er fernisering d. 24 marts.

Venlig hilsen

Dorte

Tilmelding til nyhedsbrev
Afmelding af nyhedsbrev

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.