Naivistens Nyhedsbrev nr. 4. 2011

Kære Nyhedsbrevmodtager

Kunstgalleriet-odense inviterer til fernisering på deres årlige naivistudstilling lørdag d. 24. september kl 13 til 16. Med på udstillingen er mere end 30 naivistisk kunstnere fra Danmark og udlandet. Det betyder så også at den plads den enkelt kunstner får er begrænset, på udstillingen viser jeg version 16 af “29 butikker fra A til Å” samt måske et enkelt billede mere

Årets projekt i sommerhuset i Saxild har været værket “Kærvang”. Den 31. august afleverede jeg værket som er en 65-års fødselsdagsgave.

I år deltager jeg i Skolekunstforeningen Midt-Vest udstillinger i cirkulationsåret 2011/2012. På udstillingen har jeg valgt at vise værker med motiv af “Åbne Huse”.

Og så går turen i midten af oktober til Serbien, hvor jeg sammen med fire af mine danske kollegaer skal deltage i den 15th Biennial of naive and marginal arts på Museum of Naïve and Marginal Art i Jagodina i Serbien.

Naivistisk kunst og Naivisme? — hvad er det for en størrelse? Læs og deltag i diskussionen på naivisterne.dk i de to indlæg: Hvad er et godt (naivistisk) kunstværk? og Citater om naivisme?

Venlig hilsen

Dorte

Tilmelding til nyhedsbrev
Afmelding af nyhedsbrev

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.