Naivistens Nyhedsbrev nr. 5. 2012.

Kære Nyhedsbrevmodtager

Alle er velkommen til fernisering på “Al Landsens Naivister 2012” lørdag d. 14. juli kl. 14-16. Udstillingen er arrangeret af strand-galleriet.dk i samarbejde med Oksbøl og Omegns Kunstforening og finder sted i Kunstsalen i Ravmuseet, Vestergade 25, Oksbøl. Udstillingens åbningstider er alle dage 10-17. Udstillingen slutter søndag d. 19. august.

God sommer – har du tid til overs og vil glæde dine feriegæster, kan jeg anbefale dig at investere i bogen “Det gode brød”. Surdejsbagning har jeg i flere år benyttet mig af når jeg bager mit rugbrød, men surdej af hvedemel er nyt for mig. Surdejens indflydelse på bagværkets kvalitet har jeg afprøvet ved at bage omkring tolv basisbrød, fire gange crossianter og en gang briocher. Der skal øvelse og meget hævetid til, men det bliver fantastiske brød.

Venlig hilsen

Dorte

Tilmelding til nyhedsbrev
Afmelding af nyhedsbrev

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.