Køb naivistiske værker på Lauritz.com

Lauritz.com i Aarhus har inviteret mig til at deltage med tre værker på temaauktion Naivistisk kunst. Se og byd med her…
Temaauktionen løber i 14 dage fra d. 22.  feb – 7 marts 2012.

Om at sælge på auktion: Når man sælger på auktion, sælges varen for højeste bud. Første bud starter ved 300 kr, hvilket er gældende for alle varer. Hvert værk vurderes prismæssigt af Lauritz.coms vurderingsfolk inden for billedkunst, og er et pejlemærke til byderne på nettet om, hvad de vi forventer værket vil blive budt op til på auktion. Vurderingen foretages ud fra de hammerslag, der tidligere har været på kunstnerens værker på auktion samt galleripris. Som sælger skal man være bevidst om, at hammerslagene kan gå for ca. halvdelen til entrediedel af galleriprisen; men det afhænger igen af kunstnernavn og værkets udseende og materiale.

Jeg – og mine kollegaer med mig – er lidt betænkelig ved, at det forventes at et billede skal gå langt under galleriprisen. Men et eller andet sted er det vel også ok når køberen kun et eller et par stykker at vælge i mellem, i modsætning til på et galleri hvor der måske er 5 eller 10 eller 20 at se på og sammenligne.

Så måske kan du være heldig og gør et godt køb af et naivistisk værk af en af mine kollegaer eller mig. Husk dog at du skal betale 20% i salær af hammerslaget, samt et hammerslagsgebyr på 95 kr. Du kan se og byde på værkerne på nettet. Værkerne kan ses hos Lauritz.com udstillingsrum på Egå Havvej 2A i Egå. Værkerne på auktionen er malet af Birthe Einer-Jensen Skærved, Ole Grøn, Helen Nagel, Isis de Siqueira, Ole Justenlund, Marianne Tümmler, Dorte Marcussen, Lone Villaume, Aino Møller, Alexandra Mai Møller og Knud Erik Færgemann.

Du kan læse mere om de tre butikker jeg har sat til salg på Lauritz.com ved at klik på fotografiet:

2 kommentarer til “Køb naivistiske værker på Lauritz.com”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.