Naivistens Nyhedsbrev nr. 3. 2009.

Kære nyhedsbrevmodtager

Nu kan du se mit nyeste maleri og dets detaljer i blogposten Portræt af KUNSTEN på naivisten.dk. Og på Alfabetiske butikker i X dimensioner kan du se den nyeste version af “29 butikker fra A til Å” i Version 11 og det nyeste værk i Butik 4P Posthus. Benytter du linkene nederst i  Butik 4P Posthus så får du en “guidet” rundtur i alfabetiske butikker i X dimensioners helt eget univers.

Portræt af Kunsten og Version 11 af “29 butikker fra A til Å” er sammen med Version 5 af “12 Landskaber til hver en tid” og 11 andre værker med på udstillingen “Livsbilleder – Kvindesyn”. Lidt fornemmelse af udstillingen kan du få i blogposten Dronninglund Kunstcenter.

I påsken er der tradition for at tage på kunstudstilling. Selv får jeg sikkert nok af kunst i dagene op til påsken. At se de 1200 naivistiske værker på Festival Mondial d’Art Naïf i Vernuil sur Avre tager vist tid at fordøje. Men det får jeg måske tid til i toget på vej hjem fra Paris palmesøndag. På naivisterne.dk kan du læse pressemeddelelsen Særudstilling med danske naivister på festlig og farverig fransk verdens festival .

Venlig hilsen

Dorte

Tilmelding til nyhedsbrev
Afmelding af nyhedsbrev

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.