Klik på et af billederne, hvis du vil se detaljerne. Opskriften se nederst.
Syv firkanter er klar til at blive samlet i et højhus.
Firkanterne er stablet i “højhuset”. Stabling sker på “låget” til et af paprørerne jeg får min the i.Pyntet med 2007 i chokolade, flag og lys.
I højden er det perfekt med to paprør.
De holdes sammen – ikke med klisterpapir – men med et elastikbind.
Så er de nemme at skille og kagen kommer hel ud.
Opskrift
- 300 g marcipan med 67% mandler, 100 g rørsukker, 30 g æggehvide.
- Rulles ud i pølser på lidt mere end 1 cm i diameter
- Formes til 28 stykker af 5 cm. De samles i 7 firkanter på ca. 6×6 cm.
- Endvidere 24 små stykker – stolper – á ca. 1½cm
- Bages ved 220 grader på “dobbelt” bageplade.
- Bundene af firkanterne overtrækkes med chokolade (Valhrona).
- I hver firkant placeres 4 stolper dyppet i chokoladen.
Glasur af økologisk rørsukkerflormelis, æggehvide og lidt eddike
UHA det ser yndigt OG syndigt ud – smuk opsats. mvh Bodil