Påskeudstillingen i Charlottenlund

Du kan nu se mine værker på udstillingen med 39 naivister hos Knud Grothe i Charlottenlund på naivisten.dk i indlægget: Udstillingen hos Knud Grothe

2 kommentarer til “Påskeudstillingen i Charlottenlund”

 1. Jeg var til fernisering i Charlottenlund og så du drejede rundt med “Kongens Nytorv” Det gjorde mig nysgerrig – billedet dur jo. Jeg måtte hjem og se hvem du var finde dig på nettet eller … og her er du så med så meget “netarbejde” – det er jo bare fantastisk. Jeg vidste intet om “naivister” og løb ind i jeres udstilling fordi min mand pludselig blev inviteret af Ole Justenlund.
  Det var bare sådan en god oplevelse, men 300 billeder – altså man blev jo blæst ud på gaden igen, så var det godt at kigge lidt på “Kongens Nytorv” – jeg troede lige det var en mobset kunstner, der vendte sit billede, men der var da grin over hele hovedet og åbenbart fuldstændig fri ophængning – det er altså bedst med de “hvide bygninger op!
  Helt rodet – så kunne jeg kende dig fra TV og en haveudsendelse fra Saksild strand –
  Men det er bare fint at surfe rundt her på dine sider – håber at se dine billeder igen.

 2. Kære Marianne

  Tak for din hilsen. Intressant som meningerne er delt om, hvordan Kongens Nytorv skal vende, men det er kun ligesom det skal være. Heldigvis kan det vende alle veje, så det skal det så have lov til, også i vinduet hos Knud Grothe.

  Hvis du gerne vil inviteres til ferniseringen og vide lidt om min billeder så er du meget velkommen til at tilmelde dig naivistens nyhedsbrev

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.