DR’s koncertsal

DR-koncerthus blev indviet d. 17. januar 2009. Da jeg så TV fra indvielsen af koncerthuset, blev jeg facineret af koncertsalen – rumvirkningen, farverne og formerne. Og fik lyst til at male den. Og det er jeg så begyndt på i november 2009.

Siden indvielsen har det stået på rundvisning i koncerthuset, fotografering, internetsøgning og kiggen på tv-udsendelser fra koncertsalen for at få samlet inspirationen sammen. Og så er der skitseret, beregnet og tegnede og mengeleret og meget mere af mange omgange før det blev bestemt at lærredet skulle være 125×150. Under processen blev lærredet sat over på en anden blændramme på 127×150.

Opdateret 14. oktober. Bemærk galleriet med detaljerne. Værket blev signeret d. 12. oktober. Det færdig værk og dets detaljer kan ses her: DR’s koncertsal på naivisten.dk.


Du kan også se processen på video:

DR har været så flink at sende mig et billede af placeringen af symfoniorkestretSe placeringen af musikerne

4 kommentarer til “DR’s koncertsal”

Skriv et svar