Twitter 2

Jeg har siden 1. april 2009 haft en Twitter konto, men aldrig rigtigt brugt den. Men selv Fodboldlandsholdet, Skattefar og Politiet bruger den i dag. Og for at følge med i det nyeste så er det måske her det sker, så de informationer man får ikke “bare” kommer fra netaviser, som alle har det sammme indhold og hvor de nyeste nyheder er hentet på Twitter. Netværket skulle også være et godt redskab, hvis man gerne vil have et fagligt input. Man stiller bare et spørgsmål – og så svarer ens netværk.

Lige nu arbejder jeg selv som projektleder i Projektet Vi&Di, hvor vi skal se på hvordan de social medier – herunder Twitter – kan benyttes til faglig formidiling og gode råd til landmænd. Det kan du læse mere om på vflblog.dk og landbrugsinfo.dk/viogdi. Og så har jeg også fået en iPhone som gør det muligt at tweette nemt og effektivt og ikke mindst følge med i hvad der sker på Twitter.

Nu ved jeg at man kan indlejre Tweets – både fra profiler  og via hashtag -på sin blog . Så nu er der to widgets ude i menuen til højre – en for min egen profil og en søgewidget på “#naiveart OR #naivart “. Min egne profil @dortemarcussen kan du også se nedenfor.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.