12. INSITA. Aabeningen af udstillingen

Det var en fin aabning i gaar. Foerst var der en slovakisk sangerinden, der sang, lidt for dybtfoelt maaske. Saa talte direktoeren for Nationalgalleriet, saa var det kuratoren Katarina Cierna paa udtsillingen, der fik ordet. Hvad de sagde blev oversat til engelsk af en tolk.  Saa var det formanden for Juryen Roger Cardinal (England), der talte, og derefter jury medlemmer Laurent Dancin (France), Nina Krestic (Serben) og Nico van der Endt (holland) det talte paa deres eget sprog, det blev oversat til slovakisk af tolken. Saa det var begraenset, hvad vi fra Danmark fik ud af den timetids. Se i øvrigt billedserien på sng.sk.

Endelig blev det tid for til uddelingen af Grand Prix INSITA 2007. Juryen formand  uddelte prisen til polakken Justyna Matysika. Finnen  Tula Huusko fik haedrende omtale.

Saa sang den slovakiske sangerinden igen dybtfoelt. 

Jeg gik gik glip af pindemadderne og kagerne. Jeg burde have vist bedre. Tom Jensen har fortalt hvordan det gik for sig i 94.

De foerste tog det hele. Saadan gik det ogsaa i aar. Min svoger Niels var temmelig forbloeffet, han havde set en saette sig ved kagerne og spise af dem i en lind stroem.

Min billeder hang smukt på endevæggen og med kig til “Amalienborg” igennem en døråbning.

“Amalienborg” fangede blikket i døråbningen Foran værkerne på udstillingen Ved “Amalineborg”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.