14. INSITA. Den gamle moelle i Pezinok

Chefkurator Katarina CierniaI dag har jeg – med Lene som tolk – vaeret paa nationalgalleriet. Chefkurator Katerina Cierna aftalte ved aabningen et moede med mig fordi hun havde et forslag til en udstillingen. Saa jeg moedte spaendt op kl. 10.00.  Det viste sig at hun oenskede at arrangerer en separatudstillingen med mig paa udstillingstedet i Pezinok til naeste sommer. .. Men nu skal vi ud og spise, saa mere foelger…..

2 kommentarer til “14. INSITA. Den gamle moelle i Pezinok”

 1. Kaere Dorte
  Det er morsomt at foelge dig og familien paa turen til Bratislava.
  Det udvikler og giver inspiration til nye opgaver.
  Hils hele familien.
  Kaerlig hilsen Birgitte

 2. kære Dorte
  jeg venter spændt på flere billeder,gerne fra udstillingen, også fra den gamle mølle, det lyder da vildt og spændende med en ny udstilling,tillykke med det,til den tid må det være min tur til at deltage i rejsen.
  fortsat god rejse, og hils hele din kære familie
  kærlig hilsen Kirsten.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.