4 INSITA. Skærpet opmærksomhed

Min tidshorisiont går pt. ikke længere end til d. 21. juni, hvor jeg sætter mig i EC87/EC387 på Århus Banegård kl. 14.27 og er på vej til Bratislava

Det er lidt sjovt hvor ens opmærksomhed blive “ensrettet” nå der er noget der optager en meget. DSV kender I det transportfirma? Måske har jeg bemærket det før (ifølge deres websted er DSV er noteret på Københavns Fondsbørs og er inkluderet i OMXC20-indekset som en af de 20 mest omsatte aktier. Nå men hverken fragt og aktier beskæftiger jeg med til hverdag), men i fredags på min tur til København observerede jeg en 4-5 vogntog med deres logo. DSV er det firma der for ADAM fragtet værkerne til Bratislava.

Og foran AGROVI i ringsted holdt en varebil med firmanavnet INSTA. Din sikre kontakt til det hele. Det tog jeg som et godt tegn

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.