5. INSITA. Invitation til åbningen.


Klik og se invitationen som pdf fil
.. Så kom den invitationen til åbningen af INSITA. Og det er ikke bare en åbning, men en galla åbning. Og udstillingen finder sted på tre adresse. Foruden på det Slovakiske National Gallery i såvel centrum af Bratislava som 25 km uden for Bratislava også  på Det Slovakiske National Museum, der ligger lige ved siden af Natinal Galleryet. Jeg så udstillingen i 94, da der sidste var Dansk deltagelse på INSITA. Da syntes jeg, der var mange værker at se på. Jeg glæder mig meget til at se alle værkerne fra hele verden. Se hvad  der rør sig blandt selvlært kunst, blive inspireret og beriget. Naturligvis er jeg også spændt på at se mine egen 5 værker i de fine omgivelser.

Repræsentanter for ambassaderne kommer. Det ved jeg, fordi jeg mailede til den dansk ambassade for at informere dem om at Regentparret har udlånt en værk til udstillingen. Jeg syntes, det var synd for ambassadøren at komme til Taffel hos dronningen og måske blive spurgt om hvad han syntes om “Amalienborg” og så bare kunne sige øh-bøh. Nu er han da forberedt.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.