6. INSITA. Kjolen

Når man skal til galla åbning, så er det normalt et meget stort spørgsmål, hvad kjole man skal have på. Men no problems her hos mig. Jeg faldt sidste efterår over en kjole af det smukkeste stof hos Works i Guldsmedegade her i Århus. Jeg købte den, den var dyr, og jeg havde ingen anledning til at købe denne kjole.

Men nu har jeg brugt den da Asmus blev færdig som iT-ingeniør, og da Kirsten blev 50. Og nu skal den så til galla åbning i Bratislava. Det er den som skabt til, se det smukke stof. Se mig lige i den på National galleriet i Bratislava foran “Amalienborg”. Perfekt.

Se min kjole - eller stoffet nærmere

Den er en “Peter Jensen”, han laver tøj med twist. Den er af silke og meget behagelig at have på. Jeg kan godt lide, at jeg har en smuk kjole på designet af en dansker, når jeg repræsentere Danmark på en international udstilling.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.