AaB – DLC 2-0

Jeg sidder og ser Aab spille mod Deportivo la Coruna. De fører 2-0. Og de spiller godt. Det får mig til at mindes kampen hvor de vandt 12-2 over B1909. Den så jeg. Og det må have været som 14. årig. Jeg fandt denne omtale på nettet:

B 1909 skulle blive en ønskemodstander for John Holm Jensen. “Vi skulle have vundet mesterskabet i 1969, men gik lidt ned til sidst,” fortæller John Holm. “Men det gjorde vi ikke i den store sejr mod fynboerne. Der havde “kun” indfundet sig 12.000 tilskuere til den kamp, men mange fortrød at de var blevet hjemme. Allerede ved pausen førte vi 6-1, og tenniscifrene fortsatte i anden halvleg til den berømte 12-2-sejr.” siger John Holm Jensen, der scorede det ene af målene.

Den store sejr. Og jeg var en af de 12.000 tilskuere sammen med min lillebror og min far, der opførte sig fuldstændigt tåbeligt. – Men det var sjovt, og jeg kan huske det.

2 kommentarer til “AaB – DLC 2-0”

  1. Ja, og kampens ( Aab-DLC )dobbelte målscorer Anders Due( manden med det unikke venstre ben-i følge Politiken )har Anne gået i klasse med på Stubbekøbing skole!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.