Fem stjerner til Google Maps – en til degulesider.dk

Orv – det er altså imponerende, hvilke muligheder der er på nettet. Jeg har længe været misundelig på dem, der på deres hjemmesider har et link til en rutevejledning til deres adresse. Jeg har bare – haft – et screendump af et kort på de gulesider.dk.

I dag gjorde jeg noget ved. På degulesider.dk fandt jeg to oplysninger: Hvordan jeg linker til rutevejledningen til Skejbytoften 144 og at det er ulovligt at lave et screendump af et kort og indsætte det på egen hjemmeside, det eneste man må er at linke til kortet på degulesider.dk.

Men jeg vil have et kort på min side. Det fandt jeg på Google Maps – og det som et dynamisk kort. Der er naturligvis også mulighed for at få et link til rutevejledning. Og Goggle Map forærer mig de html-koder jeg skal sætte ind på min side, når jeg har tilpasset kortet som jeg ønsker der. Det samme gjaldt for linket til rutevejledningen – de gule sider gav kun skabelonen for kodeningen til rutevejledningen.


Vis stort kort

Nu har jeg opdateret siden “kontakt” på alle mine sider med rutevejledninger og dynamisk kort. Rutevejledning hos degulesider.dk får en stjerne fordi den har tidsangivelserne på undervejs, Googles har kun total tid. Degulesider.dk kender muligheder for færger – det gør Google ikke.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.