Fernisering på “Al Landsens Naivister”

Inden jeg skriver om ferniseringen, må jeg lige fortælle, at jeg har har besøg af Terese og hendes veninde Katrine. De har gået tur med Muffin. Katarina har lige sagt “Første gang jeg gik tur med Muffin, troede jeg det var et helt almindelig menneske, der boede her. Men det er det slet ikke”… og hvad skal jeg så sige til det?

Det var hyggeligt at være til fernisering på Fyn. Og der var rigtig mange ferniseringsgæster, der er dejligt at se. Der var 350 billeder, langt de fleste små, jeg er vel som sædvanlig den, der har langt de største værker med – altså af størrelse. Walter Schaldemose laver små værker, de er utrolige i deres detaljerigdom. Det er kunstværker selv om de er små. Måske vi naivister skulle overveje, at lave en udstilling med værker, hvis mindste led er 100 cm, det vil være flot.

Men nu tror jeg så også at jeg med INSITA og Fyns kunsthus har set så meget selvlært og naivistisk kunst, at det rækker for en periode. Indtrykkene skal have lov at sætte sig.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.