Fødselsdagbillede

D. 28. april blev Else 80 år. Det fejrede vi i går på Norsminde Kro. Oldebarn Frida har meget fornøjelse af at sætte navn på personerne på billederne.

Elses fødselsdag - alle gæsterne Elses fødselsdag - børn, børnebørn og oldebarn
"Stamtræ"- Elses gæster

Else Marcussen Lene, ældste barn Niels Malling, Lenes mand Jens, Lene og Niels søn Anne, Lene og Niels datter Sune, Annes kæreste Dorte, yngste datter og midterste barn Finn, Dortes eksmand og hans kæreste Britt Lene, Dorte og Finns ældste barn Jacob. Lenes kæreste. Frida. Lene og jacobs første barn. Asmus- Dorte og Finns yngste barn Jens. Elses søn og yngste barn Marie. Jenses kone. Thorkild og Karen Margrethe Lauge. Jens og Maries ældste barn Mathilde. Jens og Marie yngste barn

Til de fra familien, der måske gerne vil have billederne i højst mulige opløsning, kan de hentes her:
Else – gæster (jpg)
Else – børn, børnebørn, oldebarn (jpg)
“Stamtræ”- Elses gæster (jpg)
“Stamtræ” -Elses børn, børnebørn og oldebarn (jpg)
“Stamtræerne”(ppt)

2 kommentarer til “Fødselsdagbillede”

 1. Hej,

  Jeg har tidligere brugt et af dine billeder på min blog (kan se du kommenterer det i et af dine indlæg), men fjernede det igen.

  Jeg vil bare sige, at jeg selvfølgelig, som du også skrev, brugte det, fordi jeg syntes det var så fint. Det var i begyndelsen af min ‘blog-karriere’, så vil bare undskylde for min mangel på plig, og at jeg ikke fik linket til dig i indlægget.

  Jeg kigger ofte på dine billeder, og syntes de er så dejligt lige til – de taler til legebarnet i mig, samtidig med, at jeg kan relatere til dem som en voksen person.

  Men altså, først og fremmest en undskyldning fra mig.

  – Rebekka

 2. Kære Rebekka
  Tak for din tilbagemelding og for at du kan lide mine billeder. Og du behøver ikke at undskylde. Som du også kan se i indlægget Ophavsret, så må du og alle andre (hvor siden ikke er kommerciel og med forbehold for sidens indhold) gerne bruge mine billeder på deres side. Jeg skal bare have besked og mit navn skal oplyses ved billedet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.