Trøjer signeret af Else Marcussen

Min mor er dygtig til at strikke og til at sætte farver og mønstre sammen. Det syntes jeg i hvert fald. Se bare i dette galleri, som viser 19 trøjer min mor har strikket – og så er det kun dem jeg har her hos mig: 

Mange af trøjerne har i flere år været slidt på albuen. Jeg har i mange år ledt efter pæne lapper til dem. Men har kun kunne finde nogle i imiterede ruskind og nogle til at styge på .. men så søgte jeg på nettet, det tog lang tid og det var ikke nemt. Men jeg fandt dem her. Domestic Leather Corp.,
der hører hjemme i byen Mayfield i staten New York. Rigtig lammeruskind i et væld af farver. De er rigeligt store, men de er nemme at klippe til – med zoom ned på en kopimaskine og en original lap er det nemt at lave skabeloner til at klippe efter -.. Og så er der nål og tråd i en perfekt farve med!. Jeg købte elleve i lige så mange forskellige farver- de kom efter tre dage og der var ingen porto. Har brugt de seks, se her. 

De er syet på med knaphulssting

2 kommentarer til “Trøjer signeret af Else Marcussen”

 1. Hej Dorte!
  Sikke nogle fine ting, du laver. Jeg er selv meget interesseret i strik og elsker disse sweatre! Ved du hvor mønstrene på sweatrene er fra?
  Tusind tak!
  Hilsen Emalie

 2. Hej Emalie
  Det er min mor der har strikket alle trøjerne – jeg kan ikke strikke.
  Mønsterne er vist mest fra – eller inspireret fra – Aase Lund Jensen “Strik efter gamle danske almuemønstre”, diverse fair-isel mønstre og så Marianne Isager.

  VH
  Dorte

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.