Forårsudstillingen 2012 – Finalist

“Finalist in the Spring Exhibition Jury Prize, Kunsthal Charlottenborg, Copenhagen 2012”.
Jeg fik en mail fra Charlottenborg-fonden med Emnet: Nominated for the Jury Award 2012. I mailen stod navnene på de ti nominerede til juryens pris. “Apart from the honour, the recipient of the Jury Award will receive a written acknowledgement and a monetary prize of 10.000 DKK. The Jury Award rewards overall artistic quality and present-day relevance”.
Blandt de nominerede er Gemma Marmelada, på hvis websted www.gemmamarmalade.com jeg fandt dette indlægs indledende sætning. Som jeg også kan gøre til min. Jeg er finalist til at få Forårsudstillingen pris – mit navn er blandt de nominerede!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.