henrirousseau.dk

.. der er ikke så meget liv her på dortemarcussen.dk for tiden. Det skyldes, at jeg er travlt optaget med at medvirke til at udstillingen Celebration of LE DOUANIER ROUSSEAU i Rundetaarn bliver en succes – så det er her mit netliv ligger lige nu – besøg siden henrirousseau.dk, hvis du vil se hvad det betyder.

Og så er der plakater, ferniseringsindbydelser, kort, pressemails og meget mere. Udstillingen har fernisering fredag d. 26. november. JAK som er en den franske hovedmand bag udstillingen er en meget entusiastiske franskmand – og det siger ikke så lidt-  så det kan godt være lidt overvældende. Heldigvis har Lone Villaume styr på al det med udstillinger i Rundetaarn. Udstillingen åbnes af Frankrigs ambassadør i Danmark og vi har fået støtte af Velux-fonden i anerkendelse af “navngivne aktive ældres indsats” – Nestor blandt de 16 deltagende kunstnere er Ib Meyer på 73 år.

Nogle af siderne på henrirousseau.dk er beskyttet af kodeord indtil udstillingen åbner – de der kende mig, bør næsten kunne regne det ud. Kodeordet er dog uden stort forbogstav.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.