Herfra hvor vi står…

I 1972 eller 73 var jeg var til min første koncert i Aalborg Hallen. Orkesteret var Skousen og Ingemann. Det meste kendte nummer var “Herfra hvor vi står”. Den oplevelse fik jeg genopfrisket, da jeg i dag har været tilbage i 70.  Læs mere om arrangementet her: Velkommen til 70’erne: Den Gamle By inviterer til koncert med Niels Skousen.

Her får du nummeret i tre version. Album-udgaven fra 71, en live-optagelse i Svendborg fra omkring samme tid. Og så Skousen med en akustisk udgave fra 2005, som er meget lig den jeg hørt idag i Hobrohuset i den gamle By.

Du kan se mere om Skousen i dag på Fælleskabsside om Niels Skousen på facebook og læse om hans “fortid” og finde nyttige link på wikipedia

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.