Herfra hvor vi står…

I 1972 eller 73 var jeg var til min første koncert i Aalborg Hallen. Orkesteret var Skousen og Ingemann. Det meste kendte nummer var “Herfra hvor vi står”. Den oplevelse fik jeg genopfrisket, da jeg i dag har været tilbage i 70.  Læs mere om arrangementet her: Velkommen til 70’erne: Den Gamle By inviterer til koncert med Niels Skousen.

Her får du nummeret i tre version. Album-udgaven fra 71, en live-optagelse i Svendborg fra omkring samme tid. Og så Skousen med en akustisk udgave fra 2005, som er meget lig den jeg hørt idag i Hobrohuset i den gamle By.

Du kan se mere om Skousen i dag på Fælleskabsside om Niels Skousen på facebook og læse om hans “fortid” og finde nyttige link på wikipedia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.