http://publix.dk/kunst/

En gang i mellem søger jeg på google for at finde ud af, hvad der kan hentes af oplysninger om mig. Og ved sådan en gang “selvsøgning” fandt jeg mig selv på Publix – Kunst. Nyt fra de bedste danske kilder

Internettet er som en opdagelsesrejse. Nyheder, tanker og tekster om interessante emner findes over det hele, men det kan være svært at orientere sig. Alt for mange sider – alt for langt mellem snapsene. På publix.dk har vi gjort arbejdet for dig. Vi har samlet de bedste danske kilder. På den måde behøver du kun ét sted for hurtigt at orientere dig om seneste nyt inden for dine interesser.

På nettet findes flere steder, der samler forskellige kilder på ét sted. Men ingen med fokus på danske skribenter og danskernes oplevelser. Derfor har vi valgt at lade danskerne komme til orde. Nogle skriver på dansk og andre på engelsk. Alle er valgt, fordi de skriver godt, informativt og relevant inden for deres område. 

Helt beæret over sådan at være en af de bedste danske kilder inden for personlige beretninger om Kunst. For en sikkerheds skyld har jeg dokumenteret det i en pdf-fil: Publix-nyt-fra-de-bedste-danske-kilder.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.