2 INSITA. Farvel og på gensyn.

Så er “Amalienborg” hentet. Og jeg og Lene har set det gule Palæ indefra. Muffin blev i bilen – det var hun som sædvanligt utilfreds med. I forruden på Berlingoen ligger nu en seddel, hvor der står “Gæst i Hof Marskallatet”. Det er altså meget venligt af Regentparret, at de vil udlåne “Amalienborg” til INSITA.  At jeg kan låne det og samtidig “Hjortdals Kirke” af Jesper Henriksen, betyder at jeg har mine allerbedste værker med på INSITA. Det var fem gode valg juryen gjorde blandt de 10 værker, de havde at vælge i mellem. Jeg er repæsenteret både bredt og sammenhængende.

Berlingo med værker i  tre etager        Farvel og på gensyn i Bratislava

Her siger jeg farvel til værkerne. Værkerne ligger bag i Berlingoen i 3 etager. Og billederne står hos ADAM. Nu skal der laves en “skræddersyet” kasse til dem. Min kontakt hos ADAM var Viebeke Hansen, som en af mine kollegaer kendte. Det er rart at få sådan en slags personlig kontakt til en med forstand på transport af kunst. Jeg er tryg og har fuldt tillid. Hvor ofte transportere man mon værker til Bratislava?. 

Du kan læse mere om INSITA  på naivisten.dk og på naiveart.dk fra d. 18. juni.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.