Naivisten Nyhedsbrev nr. 7. 2010.

Kære Nyhedsbrevmodtager Invitation til udstillingen i Pakhuset

Lørdag d. 16. oktober kl. 14 er du velkommen til fernisering på udstillingen med naivistiske kunst i Pakhuset i Nykøbing Sjælland. På udstillingen kan du se værker af 23 malere og keramiker, her i blandt nogle af de bedste danske naivistiske kunstnere. Men hele Pakhusets 1. og 2. sal bliver brugt til udstillinger, så der skulle være plads nok. Se mere på naivisten.dk.

Værket Lerup Kirke og to delværker af  Tidernes Landskaber udstilles pt. på Museum for Naivistisk og Marginal kunst i Jagodina i Serbien. Se mere i indlægget Fernisering i Serbien på naivisten.dk. Så turen til Serbien er stadig meget nærværende – læs evt. de sidst indlæg på dortemarcussen.dk tagget med 15 koloni. Du kan bl.a. se en video fra kolonien.

Og så har jeg tænkt lidt over naivistisk kunst og ikke kunst og kunst, der ikke er naivistisk. Læs eventuelt indlæg tagget med Hov! på dortemarcussen.dk.

Lige nu har jeg også lidt travlt med at være medarrangør på udstillingen Celebration of LE DOUANIER ROUSSEAU, som her fernisering i Rundetaarn d. 26. november. Men mere herom senere.

Måske du har bemærket, at mine websteder har fået et nyt layout, som udnytter nogle af de muligheder udviklingen af wordpress og tilhørende plugin giver. Se blot footeren – sidefoden hedder det vel på dansk – på abxd.dortemarcussen.dk. Det giver lige det overblik over dimensioner, akse og variable i installationen Alfabetiske butikker i X dimensioner, som jeg kunne ønske mig. Jeg er dog ikke helt sikker på, at samme erkendelse når de besøgende på sitet.

Husk også, at “Glædens udstilling i den mørke november” med naivistiske billeder på Kunstgalleriet i Odense fra d. 30.10. til d. 27.11.2010. Jeg har dog takket nej til at deltage.

Venlig hilsen
Dorte

Tilmelding til nyhedsbrev
Afmelding af nyhedsbrev

Én kommentar til “Naivisten Nyhedsbrev nr. 7. 2010.”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.