Ophavsret

Eskilds mor viser et af mine billeder på i sit blogindlæg Føler mig oplyst. Nemlig billedet Landskab med forår og får . (Eskilds mor har efterfølgende fjernet billedet, det behøvede hun ikke. som skrevet må hun gerne bruge det bare jeg ved besked)

Og jeg kan se at Eskilds mor gør det rigtige, idet hun indsætter koden for  billedet på bloggen – hun har ikke selv downloadet det og uploadet det igen.

Eskild mor må gerne bruge mit billede, jeg tager det som udtryk for at hun kan lide billedet. Men jeg har bedt hende om at oplyse værkets titel og mit navn samt linke til Transformeret fra et udsnit af mit 50 års portræt - nu med kort hår www.dortemarcussen.dk eller et af mine fire andre websteder  Et detalje på et hus - og du er på naivisten.dk En lille butik - måske butik 1A Agurken - den alleførste butik En detalje fra et landskab - og du er på besøg på bloggen Tidernes Landskaber Bryllupsmaleren er også en blog. Den bruges nu mest som gæstebog.

Alle må gerne bruge et enkelt billede eller to-tre stykker på deres websted – hvis det altså ikke er en kommerciel en af slagsen – og man behøver ikke at spørge først, hvis man bare bruger koden, det er ligesom internettets betingelser. Og så er det god stil at give mig besked, hvis du linker til et af mine billeder.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.