Spring Exhibition 2012

“Forårsudstillingen er en af de vigtigste censurerede udstillinger i Europa og er siden 1857 årligt blevet afholdt på Charlottenborg i København. Den begyndte som en udstilling, der præsenterede nye værker af danske kunstnere, og inddrager i dag kunstnere fra mange lande. I årenes løb har Forårsudstillingen præsenteret værker af så anerkendte internationale navne som Vilhelm Hammershøi, P.S. Krøyer, Per Kirkeby, Alvar Aalto, Jørn Utzon, Arne Jacobsen, Paul Gernes, Olafur Eliasson, Kirstine Roepstorff, og flere andre …. Udstillingen afholdes på Kunsthal Charlottenborg i København, et af de største og smukkeste samtidskunststeder i Europa”
kunsthalcharlottenborg.dk


– og nu skal jeg – uden sammenligning i øvrigt – udstille på forårudstillingen 2012 i denne smukke bygning – jeg har fået to værker med. To danske naivistisk kunstværker i en kunsthal for contemporary art med international fokus. Det var en stor overraskelse at det kunne ske. Hvilke to  værker venter jeg med at afsløre indtil ferniseringsdagen d. 23. februar.
Det var dagens gode nyhed for mig! Det er altså stort.

4 kommentarer til “Spring Exhibition 2012”

 1. Hej Dorte
  Rigtig mange gange hjertelig tillykke med det. Det er bare stort! – og fortjent
  Hilsen Hanne Højfeldt

 2. Kære Hanne.
  Tak for de pæne ord. Jeg har heller ikke helt få armene ned i nu. Jeg håber det kan komme til at betyder at naivistisk KUNST får større opmærksomhed i Danmark.

 3. Hej Dorte

  Stort tillykke med Charlottenborg, det er vel nok godt gået ! Så skal du ind på de bonede gulve !
  KH Inge

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.