The som imprægnering af havemøbler

MøblerneSommerhusets 42 år gammel teaktræbord og -bænk – Børge Mogensen Elmelunden, Mormors 40 års fødselsdaggave – er vi meget glade for. I et par år har jeg bemærket, at der var en del runde lyse ringe og pletter på bordet. Min teori var, at det skyldes spildt the. Så da jeg vaskede det i foråret sluttede jeg af med at hælde en kande the ud over det. Kandens indhold rakte til bordet og en halv bænk. Jeg blev lidt skuffet at behandlingen øjensynlig ikke havde effekt. Men så engang midt i august faldt mit blik på bænken. Og det var meget tydeligt, hvor theen ikke rakte længere. Altså theen hindrede vækst af sorte alger!

Fremover bliver thekandens rest indhold hældt ud over bord og bænk.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.