Video fra 15. koloni

I dag lå der en boblekuvert fra Serbien i min postkasse. I den lå der to kataloger fra udstillingen af værkerne fra 15. koloni og en video optaget under 15. Koloni. Jeg har conventeret videoen til en flash-film så du kan se den her.

[media id=20 width=320 height=240]

Der er en lille klip med hver af kunstnerne og du kan se lidt til deres forskellige teknikker. Selv maler jeg med olie normalt, men lige her maler jeg med acryl, simplethen for at få maling tør, uden at hælde for meget sikkativ og andre malermidler i.

Én kommentar til “Video fra 15. koloni”

  1. Du kunne jo godt skrive hvornår du “kommer på”!! Jeg kan så fortælle at Dorte “kommer på” 9 min og 39 sek inde i filmen – Lone Viluame kommer lige bagefter.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.